cheap manchester united jerseys

Ik zal eerlijk zijn, toen ik zeg dat ik deze truien voor het eerst online zag, was ik een beetje terughoudend om het te beoordelen, omdat het een beetje opzichtig leek op de foto's die ik op de officiële Chelsea-site zag. De manier waarop het eruit ziet op foto's doet het echter geen recht. Op het moment dat het uit de doos kwam, was ik onder de indruk van hoe opvallend het op een goede manier was.

Laten we beginnen met de delen van cheap manchester united jerseys de trui die hetzelfde zijn. Gemaakt van dezelfde Climacool-stof als het thuisshirt, het heeft een zwarte basiskleur. Zoals gebruikelijk en contractueel verplicht, is het Samsung-logo op de borst van het shirt gegraveerd. De gestreepte adidas racestrepen sieren de mouwen. Al deze dingen zijn goed en wel, maar ze zijn niet wat deze trui doet knallen, en knallen doet het.

 

Deze trui wijkt een beetje af van het koningsblauw van Chelsea en heeft een reeks blauwtinten die de borst controleren, van helder aqua naar de schouders die uiteindelijk naar achteren vervagen rond het Samsung-logo. Het nu je ziet dat het nu niet werkt, is een visuele herinnering aan je tegenstanders van wat je gaat doen als je ze doorkruist. Aqua en witte banden omcirkelen de V-hals en een aqua ring omgeeft de openingen naar beide mouwen.
Een heel leuke en eenvoudige aanraking buy cheap soccer jerseys die ik vond, was dat de patch met het Chelsea-embleem een ​​silhouet heeft. Ik vind het bijna leuker dan de traditionele gekleurde patch.
Zoals altijd hebben de mensen bij MMSports fantastisch werk geleverd door te belettering en nummering met de officiële letters van de eredivisie. Ik heb een Drogba # 11. Een krachtige speler voor een krachtige trui.
Dit is een fantastische trui die om de juiste redenen zeker de aandacht zal trekken en aandacht zal trekken. Ik kan vol vertrouwen zeggen dat je deze kit moet gaan halen ... als je moedig genoeg bent.