wholesale glasses sunglasses

De Italiaanse Rinascimento komt naar Baselworld 2019 met de dunste mechanische chronograaf uit de geschiedenis, het vijfde wereldrecord van Bvlgari. De nieuwe Serpenti Seduttori is de nieuwste incarnatie van het culthorloge 'born to be gold'.

Kortom, de Bvlgari-stijl is onverwacht. wholesale glasses sunglasses Al meer dan een eeuw hebben zijn ontwerpen het oude terzijde geschoven op zoek naar wat de toekomst biedt. Onverschrokken ontwerpen begeven zich dapper naar nieuw terrein en dagen zichzelf voor altijd uit om meer gedurfd, mooier en subliem te zijn. Zoals gebruikelijk heeft Bvlgari deze geest gerepliceerd met zijn uitzonderlijke uurwerken, en loopt voorop in een nieuwe Rinascimento die de mal van de Zwitserse horlogemakerij doorbreekt en bij elk debuut de regels voor moderne horloges herschrijft. Net als de twee hoogtepunten van Baselworld 2019: de nieuwe Octo Finissimo Chronograph GMT Automatic met een vijfde wereldrecord en de Serpenti Seduttori "born to be gold" collectie.

De nieuwste ontwerpen van Bvlgari staan ​​voor grenzeloze creativiteit en maken gebruik van het unieke erfgoed van de Romeinse juwelier om iconische moderne uurwerken te creëren. “Ons vermogen om edgy, cnluxe.ru prachtig Italiaans design te combineren met de ultieme Zwitserse techniek en vakmanschap - daarom heb ik het over Rinascimento van Bvlgari. Het is echt een revolutie op het gebied van design en technologie ”, zegt Jean-Christophe Babin, CEO van Bvlgari.