goedkope club los angeles galaxy

Het seizoen 2019/20 werd drie maanden onderbroken vanwege beperkingen die waren opgelegd om de verspreiding van Covid-19 te onderdrukken, maar de kitupdates voor het nieuwe seizoen zijn bij hun oorspronkelijke schema gebleven.

Dat betekent dat we deze zomer veel clubs in de rij zullen zien voor een aantal wedstrijden in outfits die uitsluitend bedoeld waren voor de campagne 2020-2021.

Nu clubs nieuwe looks aannemen in de aanloop naar de goedkope club los angeles galaxy campagnes van 2020-21, biedt Goal je de nieuwe tenues van de beste clubs ter wereld, inclusief informatie over lekken en meer.
Puma onthulde op 28 juli het nieuwe AC Milan thuisshirt voor het seizoen 2020-21, met de strip geïnspireerd door de elegantie en grootsheid van de stad Milaan, zijn prachtige structuren en zijn iconische architectuur.

Casper Stylsvig, Chief Revenue Officer van de Serie A-club, zei: "Het shirt van AC Milan is symbolisch en vertegenwoordigt de trots en verbondenheid van miljoenen fans over de hele wereld.

"Het nieuwe ontwerp is een eerbetoon kopen voetbal truien aan traditie, cultuur en iconische architectuur die synoniem is aan onze prachtige stad Milaan. AC Milan is gebouwd op innovatie, gemeenschap, integriteit en inclusiviteit en Puma heeft deze kernwaarden effectief vastgelegd in dit elegante nieuwe ontwerp."